STYLINGUPPDRAG

MED97E8CBAC87F147B487FDE394C8206F84-1410

VARFÖR HOMESTYLING?

 

Homestyling handlar om att lyfta fram de bästa egenskaperna i din bostad för att göra den så attraktiv som möjligt på marknaden. 

 

Vi vill få villan eller lägenheten att kännas trivsam och luftig för att ge spekulanterna ett gott första intryck. Vi skapar en tilltalade miljö och exponerar din bostad 

på bästa sätt.

 

En homestyling flyttar fokus från dina behov här och nu till köparens drömmar och visioner om hur det kan bli. Du kan få hjälp med styling av din bostad inför försäljning eller visning. Genom att göra en professionell homestyling kan priset höjas rejält.

 

Vi samarbetar med olika mäklare men du kan även som privatperson eller företag anlita oss. Berätta om dina behov så ger vi offert.

Klicka på bilderna under så kan du se exempel på olika varianter av stylinguppdrag av oss.

FULL STYLING NYPRODUKTION/VISNINGSLÄGENHET

FULL STYLING NYPRODUKTION/VISNINGSLÄGENHET

 

Här erbjuder vi en full styling för att förhöja känslan i bostaden. Vi vill också att spekulanterna skall få ett gott första intryck.

Uteplatser och insidan är viktiga för att få en ombonad känsla med kvalité. Passande möbler som höjer känslan i rummen. Vi ramar in rummen med mattor, textilier, vackra lampor och inredningsdetaljer. I badrummen badtextilier och tvålar som gör badrummet inbjudande och får en spakänsla. I sovrummet placerar vi en inbjudande säng med härliga sängtextilier och adderar andra mysiga inredningsdetaljer. I hela bostaden har vi levande blommor för att ge hemmet en fräsch touch. Vi skapar rätt känsla genomgående i varje rum

FULL STYLING

OMÖBLERADE BOSTÄDER

FULL STYLING AV LÄGENHETER/VILLA OMÖBLERADE

 

Här erbjuder vi en full styling för att förhöja känslan i bostaden. Vi vill få villan/lägenheten att kännas trivsam och luftig. Vi vill också att spekulanterna skall få ett gott första intryck. Uteplatser och insidan är viktiga. För att få en ombonad känsla ramar vi in rummen med mattor, textilier och passande möbler som höjer känslan i rummet. I badrummen adderar vi badtextilier, tvålar och blommor som gör badrummet inbjudande. I hela villan eller lägenheten har vi levande blommor. 

HALV STYLING

BOSTÄDER MED MÖBLER 

vardagsrum, soffgrupp.jpg

HALV STYLING AV VILLA/LÄGENHET

I en lägenhet eller villa med full möblering krävs först ett besök där vi går genom hur mycket möbler och saker som skall finnas kvar. Vi kan även hjälpa dig att packa ner saker som blir över. Vi går in med nya ögon som ser nya möjligheter att flytta eller lägga till något nytt till ditt rum för att få en ny känsla och ett större intryck av rummet.  Vi hjälper dig gärna med utsidan också. Ett första intryck är viktigt. 

 

Gustavsberg Design House AB

Tyra Lundgrens väg 4

134 40 Gustavsberg

info@gustavsbergdesignhouse.se

073-987 56 64