STYLINGUPPDRAG

MED97E8CBAC87F147B487FDE394C8206F84-1410

VARFÖR HOMESTYLING?

 

Homestyling handlar om att lyfta fram de bästa egenskaperna i din bostad för att göra den så attraktiv som möjlig på marknaden. 

Vi vill få din villa eller lägenhet att kännas trivsam och luftig för att ge spekulanterna ett gott första intryck. Vi skapar en tilltalade miljö och exponerar din bostad på bästa sätt.

Vi vet vad som gör sig bra på bild eller inte. Ibland räcker det endast med en ommöblering för att förhöja den positiva känslan av ett rum. 

En homestyling flyttar fokus från dina behov här och nu till köparens drömmar och visioner om hur det kan bli. Du kan få hjälp med styling av din bostad inför försäljning eller visning. Genom att göra en professionell homestyling kan slutpriset höjas rejält.

Vi samarbetar med olika mäklare men du kan även som privatperson eller företag anlita oss. Berätta om dina behov så ger vi en kostnadsfri offert.

Klicka på bilderna nedan så kan du se exempel på olika varianter av stylinguppdrag av oss.

HELSTYLING AV OMÖBLERADE BOSTÄDER

VISNINGSLÄGENHET

BEFINTLIG BOSTAD

En helstyling av er bostad innebär att bostaden i stort sett är tom och att vi tar med oss allt möblemang, mattor, belysning, tavlor, växter och all övrig inredning som behövs för att framhäva er bostad på allra bästa sätt inför en försäljning.

Vi skapar en ombonad känsla och ramar in varje rum med hjälp av passande möblemang och textilier. I badrummet adderar vi badtextilier, tvålar, växter mm som gör badrummet inbjudande. Sovrummen bäddar vi trivsamt och behagligt. Köket kommer att ges en känsla av kreativitet och locka till matlagning. Vi ser även till att utsidan av er bostad känns inbjudande och attraktiv.

Fördelen med en helstyling är att vi får chansen att skräddarsy ett helhetskoncept som passar just din bostad. En röd tråd löper genom inredningen och kommer att på så sätt skapa en trivsam helhetskänsla.

Beroende på bostadens storlek och behov så lämnas pris i form av en kostnadsfri offert.

viDCDFDFDGDG

HALVSTYLING AV MÖBLERADE BOSTÄDER 

I en lägenhet eller villa med möblering krävs först ett besök där vi går genom hur mycket möbler och saker som skall finnas kvar. Vi går in med nya ögon som ser nya möjligheter att flytta eller lägga till något nytt till ditt rum för att få en ny känsla och ett större intryck av rummet. 

Vi använder oss utav en del av era möbler och utför även ommöblering av dessa för att framhäva bostaden på bästa sätt. Vi kompletterar och byter ut en del av det befintliga möblemanget samt tillför belysning, mattor, bädd-/badrumstextilier, växter, färska blommor och andra inredningsdetaljer såsom tavlor, plädar, kuddar, ljuslyktor mm för att skapa en attraktiv bostad inför försäljning.  

Vi kommer överens om vad som ska packas undan och vilka möbler som ska plockas bort, vi hjälper även till med detta om önskemål finns. Vi hjälper dig med utsidan också.

vardagsrum, soffgrupp.jpg

Beroende på bostadens storlek och behov så lämnas pris i form av en kostnadsfri offert.

FOTOSTYLING STOR

73420149_591531361769335_491406844183091

Ditt hem är så gott som fulländat men är i behov utav några enstaka möbler, en lättare ommöblering och ev. en uppfräschning av textilier i form av mattor, kuddar och plädar. Vi lägger till belysning, tavlor, växter, ev. livsmedel och övriga inredningsdetaljer.

Pris fr 7 500 kr

FOTOSTYLING MINI

Bästa alternativet för dig som inte tänkt lägga pengar på styling men ändå vill få kontroll på det sista under fotograferingen.

144426505_(1).jpg

Du har det mesta av inredningen klar men vill ha hjälp med det där lilla extra för att framhäva det bästa med din bostad. Vi tar med textilier, växter och inredningsdetaljer och utgår från den befintliga inredningen i bostaden. Vi finns på plats under fotograferingen och ser till att din bostad framhävs på bästa tänkbara sätt genom få medel.

 

Pris fr 3 000 kr 

HOMESTYLING ÄR AVDRAGSGILL I FORM AV MINSKAD VINSTSKATT ELLER ÖKAD KAPITALFÖRLUST.