top of page

PRISER

HELSTYLING

IMG_4014.jpg

En helstyling innebär att bostaden är helt tom och vi tar med allt möblemang, mattor, belysning, tavlor, växter och övrig inredning för att framhäva bostaden på allra bästa sätt inför en fotografering och försäljning.

Fördelen med en helstyling är att vi får chansen att skräddarsy ett helhetskoncept som passar just er bostad. En röd tråd löper genom inredningen och skapar en trivsam helhetskänsla.

Observera att dessa priser kan skilja sig något beroende på bostadens storlek, möblerbara ytor, antal rum, trappor, hiss samt framkomlighet till entré.

                                                                                                                                               300 - 400 kr/kvm

HALVSTYLING
 

vardagsrum, soffgrupp.jpg

En halvstyling innebär att bostaden är möblerad och vi går igenom vilka möbler och inredning som vi anser ska finnas kvar och vad som ska plockas undan/bytas ut.

Vi kompletterar och byter ut en del av det befintliga möblemanget samt tillför belysning, mattor, bädd/badrums-textilier, växter, snittblommor och andra inredningsdetaljer såsom tavlor, plädar, kuddar, ljuslyktor mm för att skapa en attraktiv bostad inför försäljning.  

Observera att dessa priser kan skilja sig något beroende på bostadens behov, storlek, möblerbara ytor, antal rum, trappor, hiss samt framkomlighet till entrén.

                                                                                                                                               200 - 300 kr/kvm

FOTOSTYLING STOR

73420149_591531361769335_491406844183091

Ditt hem är så gott som fulländat men är i behov av några enstaka möbler, en lättare ommöblering och ev. en uppfräschning av textilier i form av mattor, kuddar och plädar. Vi lägger till belysning, tavlor, växter, snittblommor och övriga inredningsdetaljer.

Beroende på bostadens storlek och behov lämnas pris i form av en kostnadsfri offert.

 

I detta pris ingår styling vid fotografering men går självklart att behålla över visningarna mot en kostnad.

                                                                                                                                                          Pris fr 7 500 kr

FOTOSTYLING MINI

144426505_(1).jpg

Ni har den mesta av inredningen klar men vill ha hjälp med det där lilla extra. Vi tar med textilier i form av överkast, plädar och kuddar. Vi utgår från den befintliga möbleringen och inredningen i bostaden och tillför växter samt mindre inredningsdetaljer efter behov. Vi finns på plats under fotograferingen och ser till att din bostad framhävs på bästa tänkbara sätt genom få medel.

Beroende på bostadens storlek och behov lämnas pris i form av en kostnadsfri offert.

                                                                                                                                                          Pris fr 3 000 kr

Avbokning av styling ska göras senast 72 timmar innan påbörjat arbete, i annat fall debiteras en fast kostnad på 3 000 kr inkl. moms.

HOMESTYLING ÄR AVDRAGSGILL I FORM AV MINSKAD VINSTSKATT ELLER ÖKAD KAPITALFÖRLUST.

bottom of page